Breiband

Fiber

Stryn Energi har bygd ut fiber i Bøabakkane / Kreklingen.

Ved problem med breibandsambandet tek du kontakt med Enivest kundeservice. Dei har ope for henvendingar i kjernetida frå 08:00 til 16:00, og tek imot bestillingar og feilmelding av internett, TV og telefon fram til 18:00.

Kontaktinformasjon Enivest kundeservice:
Prioriterte kontaktskjema eller kundeservice@enivest.no
Telefon: 57 00 91 00

Breibandstatus i Stryn kommune:

Gjennom eit samarbeid med Stryn kommune, Telenor og Enivest, er det no bygt fiber til sentralane i Hjelledalen, Oppstryn, Mindresunde, Stryn, Loen, Olden, Faleide, Blakset, Innvik, Utvik og Hopland. Alle som har fast telefon frå desse sentralane kan tinge breibandabonnement frå Enivest A/S, eller via oss. Dersom avstanden frå sentralen er meir enn 6 km, kan det vere avgrensingar i kapasiteten.

 

Områder

 

Bestill hos leverandør

Stryn/ Loen/Olden 
 

Enivest

     
Faleide/Blaksæter/Innvik/Utvik/Hopland  

Enivest

     
Storesunde, Fosnes og Hjelledalen  

Enivest

NYTTIGE SKJEMAER

KRAFTMARKED

KVIFOR KRAFT + NETT

Kraft er ei vare som vert kjøpt og seld, prisane vert styrt av noko som kallast kraftbørsen. For deg som forbruker er det her utgangspunktet for prisane vert sett. Vil du vite meir kan du finne meir informasjon her:

Stryn Energi er pålagt å levere nett i eitt bestemt område. Dette er ei teneste som derfor ikke er konkurranseutsett. Kraftleveringa er derimot eit produkt du som kunde kan velgje. NVE sine retningsliner seier at nett og kraft må skillast på to ulike nettsider.